Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Який камінь підійде саме вам

Кожна жінка - індивідуальна, зі своїм характером, так само як і дорогоцінний камінь несе за собою певну особливість.

У цій статті ми розповімо, який камінь підходить саме вам, адже дівчина повинна отримувати задоволення і гармонію від прикрас, які на ній одягнені.


І почнемо ми, мабуть, з усіма улюбленого каменю - діаманта. Спочатку, він вважався чоловічим каменем, через його дивовижну твердість. У всі часи він символізував силу і мужність. Жінкам радять носити діаманти після 30 років, коли вони стають мудрішими і більш розсудливими.


Камінь топаз - символ краси і духовності. Він підходить чесним і відкритим людям, які не терплять брехні. Кажуть, що цей камінь може змінити людину в кращу сторону і очистити його душу. Топаз любить мандрівників і моряків, він оберігає їх від нещасних випадків і неприємностей.


Сапфір підходить цілеспрямованим людям, які завжди досягають чого хочуть. Він допомагає людині отримувати задоволення від життя, наділяє його силою волі і здатністю направляти свої думки в потрібне русло. Сапфір вважається символом цнотливості і твердості духу.


Що стосується благородного каменю граната, він підходить творчим і активним особистостям. Гранат любить відповідальних і працьовитих людей. Найкраще, коли прикраса з цим каменем подарована від коханої людини, адже гранат - це символ пристрасті і безмежної любові.


Смарагд любить вірних людей, які віддані своїй другій половинці. Ще з давніх часів він вважався символом сімейного вогнища і гармонії з близькими. Цей камінь допоможе зміцнити ваші відносини, оберігаючи їх від зрад. Він принесе в вашу родину щастя і взаєморозуміння.

Предыдущая запись Следующая запись