Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Циклічна мода: декілька прикрас із колекції Vintage, що не залишать вас байдужими

Недаремно кажуть, що мода повертається з кожним десятиріччям, і ми цьому невимовно раді. Колекція прикрас Vintage доказ того, як правильно використовувати модні тенденції.


Ще за часів Відродження придворні леді носили масивні прикраси із велким камінням, що було доказом величності та багатства. Сьогодні ж прикраси стають доказом елегантності та стилю. Наприклад, сережки із аметистом мають неабияку силу впливу через свою красу та властивості каміння.  Вони приваблюють погляди через енергетичну цінність камня, який, до речі, в давні часи називався “благословенним”.


Для більш сміливіших образів підходять прикраси із гранатом. Насичений червоний колір символізує сильну жіночу енергетику та можливість впливати. Прикраси із таким камінням були уособленням багатства, вони відповідали статусу господарю. Особливо популярними прикраси із гранатом були у період Ренесансу, сьогодні ж їх доречно одягати на світський захід або випускний вечір.


Одними із найкрасивіших прикрас до сих пір вважаються прикраси із смарагдом. Яскравий зелений колір приваблює своєю загадковістю, додає магічного блиску та створює інтригуючий образ для свого власника.


Будь-яка прикраса - це відображення вашого внутрішнього стану, і прикраси із кольоровим камінням передають лише позитивну енергетику, тому ми так бережно підійшли до питання створення колекції Vintage.

Предыдущая запись Следующая запись