Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Масивні прикраси: тренд, що вражає

Чим відрізняється вибір прикрас від вибору одягу? Сьогодні, здається, майже нічим. В обох випадках відіграють роль смакові переваги, стильові особливості та, звичайно ж, тренди. Проте, як з одягом, так із прикрасами, є випадки, коли тренди краще оминати, або ж використовувати їх дуже правильно, щоб уникнути колапсів.


Зараз в ювелірному світі є кілька нестандартних новинок, але до їх вибору та комбінування з одягом потрібно підходити із усією обережністю або з допомогою стиліста.


Наприклад, масивні прикраси: сережки великого розміру, масивні кольє з безліччю елементами, що покривають всю шию та каблучки на всю довжину пальця. Здається, це виглядає дуже естетично та стильно, проте насправді інколи занадто, десь неправильно підібраний лук і прикраси виглядатимуть недоречно.


Голлівудські зірки полюбляють експериментувати, тому обирають прикраси, які будуть виділятися з поміж інших. Однією із найпопулярніших масивних прикрас сьогодні є сережки-кафи, які можуть досягти 15 см. Блейк Лайвлі, акторка та дружина Райана Рейнольдса, на одному з останніх публічних заходів була помічена в сережках-кафах із гранатом яскраво-червоного кольору, що повністю покривали її вушки.


З браслетами все простіше. Сьогодні популярними стали масивні однотонні браслети 15-20 см в довжину. Здається, ідею взяли із прикрас, що носила цариця Клеопатра, в Давньому Єгипті вони були поширені. Ці браслети підходять під вечірні сукні та повсякденні образи, якщо їх правильно скомбінувати. Наприклад, сукні чорного кольору або комбінезони будуть гарно виглядати із подібними прикрасами.


Каблучки на всю довжину пальця виглядають привабливо, але занадто яскраво. Проте якщо вони не з дорогоцінними каменями, а мають спіральну форму, тоді їх можна використовувати і для щоденних образів.


Загалом, будь-які прикраси виглядають привабливо, якщо їх правильно комбінувати з одягом, проте, якщо ви не впевнені у їх доречності, краще відмовитися  від експериментів.

Предыдущая запись Следующая запись