Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Світові тренди весільних обручок

Світові тренди весільних обручок

Цей рік не став виключенням. Якщо раніше були популярними тонкі золоті обручки, то нині мода змінилася. Сьогодні на піку популярності:

  • Масивні обручки американки з потовщеною стінкою або європейки з прямим обідком, що можна вважати класикою. Також, як і раніше, залишаються популярними обручки з діамантами, купити які ви можете в магазині Diadema;

  • Трендом останніх років вважається використання різноманітних геометричних форм: квадратів, шестигранників, плавних вигнутих ліній тощо, а головна особливість – це увігнутий профіль. Вартість таких обручок не відрізняється від традиційної класики, але в оригінальності їм точно не відмовиш;

  • Декор обручки може бути різним. Перевагу сучасні дизайнери надають квітковим візерункам, фігурним насічкам, а також інкрустації дрібними камінчиками. Малюнок може бути зроблений, як з зовнішньої сторони, так і з внутрішньої. Інколи молодята пишуть там клятви вірності, важливі дати в їхньому житті тощо.

  • Подвійні або здвоєні обручки із жовтого та червоного золота, обручки парні, де одна є продовженням другої. Купити такі прикраси можна у нас в магазині, зробивши замовлення онлайн;

  • український виробник ювелірних прикрас з сімейною історією.Обручки з білого золота прості або прикрашені діамантами – частіше за все обирають чоловіки, але є і жінки, яким подобаються саме такі прикраси.

  • Глянцеві обручки з алмазними гранями або моделі з незвичною фактурою поверхні, наприклад, мокрий пісок, колотий лід або кольчуга.

  • Обручки золоті незвичної форми: у вигляді гайки, серця, краплі, корони і т.д., каблучки-пазли, прикрашені готичними мотивами або навіть чорні, вартість яких залежить, перш за все, від складності виконання.

Як і де купити весільні обручки?

Якщо раніше чоловічі та жіночі обручки добирали так, щоб вони були однакові, то сьогодні навпаки, вони можуть суттєво відрізнятися між собою. Зокрема, частіше за все чоловіча обручка має лаконічний дизайн без зайвих деталей, а от жіноча може бути інкрустована дорогоцінним камінням, прикрашена різноманітними візерунками, витинанням, гравіруванням тощо. Також, якщо плануєте обручки купити, то зверніть увагу на ті, що продаються сетом, тобто складаються одразу з двох: для заручин та весілля.

В магазині Diadema ви знайдете великий вибір ювелірних виробів, в тому числі обручки з білого золота та інші оригінальні моделі на будь-який смак та ціну. Наші обручки Вінниця – це найкращий вибір для вашої церемонії весілля, щасливого та довгого сімейного життя.



Предыдущая запись Следующая запись