Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Чи корисно носити золото?

Золото з давніх давен вважається символом багатства, влади та краси. Цей дорогоцінний метал використовували в якості універсального грошового еквіваленту, а також для виготовлення дорогих ювелірних прикрас. Наші предки стверджували, що золото має магічні властивості. Воно здатне захищати від пристріту і зурочення. Сьогодні цей метал не втрачає своєї цінності. Однак, чи корисно носити його на собі, і які наслідки це може мати для людського організму? Про це поговоримо далі.

Користь золота для людини

Багато, хто з нас, маючи бажання купити золото від виробника, навіть і не замислюється, який вплив може мати сам метал на його здоров’я. Ми звертаємо увагу на зовнішній вигляд і дизайн виробу, те, як він пасуватиме до певного образу, а також його вартість. Чисте золото є абсолютно безпечним для людини, більш того, воно навіть міститься в організмі людини (до 10 мг). Доведено і корисний влив цього металу на роботу багатьох органів та систем. Аурум:

  • Нормалізує кровоток, покращує стан серцево-судинної системи;

  • Знімає стрес і допомагає подолати депресію;

  • Покращує пам’ять, зір та когнітивні здібності;

  • Має знезаражувальні властивості, знімає жар та лихоманку;

  • Надає сили і енергію, підвищує активність і витривалість.

Негативний вплив золота на здоров’я людини

Однак, дуже часто трапляються випадки, коли постійне носіння золотих прикрас викликає алергічні реакції на шкірі, висипи та почервоніння. Це зумовлено тим, що ювелірні вироби виготовляються не з чистого дорогоцінного металу, а з його сплавів, зокрема, 585 золото містить лише 59% золота, а інше - то частки срібла, паладію, нікелю, міді, цинку. Саме ці домішки здатні викликати небажані реакції у людини, можуть провокувати алергію. Велике значення має те, як видобувають золото, та яку технологію його очистки використовують.

Золото, як і будь-який інший метал, з часом може окислюватися. В результаті чого виділяються шкідливі речовини, які при постійному контакті зі шкірою людини потрапляють в її організм. Вони негативно впливають на здоров’я, особливо, на чоловіче лібідо, стан шкіри, волосся, зубів Тому багато спеціалістів радять знімати золоті прикраси перед відходом до сну, прийомом ванни, походом до басейну, сауни, відпочинком на пляжі тощо. Так ви не лише зможете захистити себе, але й саму прикрасу від ймовірних пошкоджень, втрати блиску і привабливості.

Крім того, важливо правильно добирати золоті прикраси. Вартість обручки не матиме значення, якщо вона затісна вам. Носіння такого виробу на пальці може викликати небажані наслідки. Якщо ви вирішили купити золоті прикраси, то в магазині Diadema ви знайдете великий вибір таких різного типу і на будь-який смак.

Купити ювелірну прикрасу так легко! Зокрема, у нас можна замовити онлайн: сережки з діамантами чи кольоровим камінням, каблучки на заручини або обручку для весілля, підвіски-ладанки, у формі серця, жіночі, чоловічі та дитячі ланцюжки, кольє, браслети, хрестики, різноманітні аксесуари із золота по самим демократичним цінам.

Кваліфіковані співробітники магазину допоможуть вам правильно підібрати ювелірну прикрасу, врахують ваші смаки та бюджет, а також подбають про швидку доставку вашого замовлення у будь-який регіон України. Чекаємо на вас в Diadema.ua

Предыдущая запись