Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Які сережки обрати дітям

Дитину потрібно привчати до краси з дитинства, так як ще з малого віку у дівчаток формується самооцінка і сприйняття себе. Вибір дитячих сережок дуже важливий, адже це перша прикраса малюка, потрібно щоб вони були не тільки гарні, але й зручні.


На даний момент, на ринку представлено безліч різновидів сережок для самих маленьких і в цій статті ми розповімо вам на яких сережках краще зупинити свій вибір.


Метал. Краще за все дитині купувати сережки із золота, так як цей метал знижує ризик прояву алергії. Головне, вибирати золото високої проби, наприклад 585. Звичайно, можна придбати і сережки з срібла, якщо ж ви віддаєте перевагу виключно цьому металу, в цьому випадку потрібно контролювати походження вироба.


Форма. Для дітей бажано вибирати легкі сережки, які не будуть їм заважати і приносити дискомфорт. Оптимальний варіант - це гвоздики. Вони бувають різні: з кубічним цирконієм, з кольоровим камінням, тут вже можете покладатися на свій власний смак. Головне, якщо вибираєте сережки зі вставкою каміння, зверніть увагу на кріплення, воно повинно бути надійним. Сережки самі по собі повинні бути гладкими, щоб дитина не могла пошкодити себе. Також, не рекомендується купувати сережки з декоративними елементами, так як вони можуть чіплятися за волосся вашої дівчинки.


Застібка. У дитячих сережках одне з найголовніших - це вибір застібки. Вона обов'язково повинна бути безпечною і міцною, щоб сережки не загубилися. Для зовсім маленьких діток підійдуть вироби з англійським і французьким замком, або ж, як писали вище - сережки-гвоздики. Для дівчаток вже більш старшого віку потрібно вибирати такі сережки, щоб вона могла сама їх надіти і зняти.


Ювелірна компанія "Diadema" виготовляє зручні дитячі сережки, з надійним замком і виключно високої проби. Наші консультанти допоможуть вибрати вам ідеальні сережки для вашої дитини.

Предыдущая запись Следующая запись