Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Що подарувати на новий – 2022 рік: кращі ідеї

Новий рік - одне з небагатьох свят, коли ми чекаємо на особливі подарунки від близьких, рідних та улюблених людей

Ювелірні прикраси - ідеальне рішення! Такий подарунок – універсальний, можна легко підібрати прикрасу із золота для близької людини. В нашому онлайн-магазині ви можете придбати золоті прикраси найвищої якості до Новорічних свят.

Якщо ви задумуєтесь: “Що краще: золото чи гаджет?” Звісно золото! Мода на смартфони так швидко змінюється, а от коштовності будуть нагадувати про вас завжди.

Які ідеї подарунків на новий рік ми пропонуємо?

1. Каблучка з кольоровим камінцем. Якщо ви хочете зробити приємний сюрприз своїй дівчині, коханій жінці чи дружині, то цей виріб може стати чудовим подарунком. Як відомо, 2022 рік є роком Тигра, талісманом якого служить камінь рубін, аметист або топаз. Якщо ви виберете, наприклад, ніжну каблучку з білого або червоного золота  з блакитним топазом, то точно не помилитеся з презентом! Також можна підібрати прикрасу з каменем – символом знаку зодіаку людини, кому адресується такий подарунок. А золота каблучка з діамантом взагалі поза конкуренцією.

2. Шпилька або брошка - якщо каблучка здається вам занадто зобов'язуючою ви ще не так близько знайомі або подарунок адресований колезі чи бізнес-партнеру, тоді подаруйте шпильку (брошку), виконану із золота або срібла. Цей подарунок покаже ваше хороше ставлення до людини, цінність вашого спілкування і, водночас, ні до чого не зобов'язуватиме або натякатиме на ближчі стосунки.

3. Запонки – ідея подарунка на Новий рік для чоловіка. Ваш коханий багато часу проводить на роботі? Подаруйте йому запонки з оригінальним дизайном. Нехай він згадує про вас, навіть коли веде серйозні ділові переговори або бере участь у важливих нарадах. Таким аксесуаром ви підкреслите своє тепле ставлення до нього та натякаєте, що ви завжди поруч із ним.

4. Підвіска із золота чи срібла – чудовий подарунок для дівчини, з якою у вас тільки зав'язуються стосунки, але ви б хотіли стати для неї ще ближче. Презентуйте улюблену підвіску у формі серця. Нехай це здається банальним, але встояти перед таким ніжним та романтичним презентом буде дуже складно. Ваш подарунок адресований сестрі, мамі чи дитині? Тоді підвіска іконка або ладанка, яка може стати оберегом від усіх лих у наступному році - це те, що вам потрібно.

5. Іменний кулон чи золоті сережки– ще один варіант оригінального подарунка на свята. Красива, ніжна та витончена ювелірна прикраса з ім'ям вашої коханої людини. Покажіть їй свої щирі почуття та те, що у вашому серці тепер лише вона. Початок Нового Року – це привід зробити освідчення у коханні. Також жодна дівчина не встоїть перед новенькою парою модних золотих сережок.

6. Підвіска на шию або кольє – чому б і ні? Дуже ніжна прикраса для коханої дівчини, жінки, мами, подруги, дочки. Вона точно приємно порадує близьку вам людину і стане її коханою. З вибором проблем не повинно виникнути, тому що серед великої різноманітності моделей на www.diadema.ua ви точно знайдете саме ту, що ідеально підійде вам.

Ювелірні прикраси з куб.цирконієм – це найкращий подарунок, на будь-яке свято. Але головне все-таки не те, що ви даруєте, а з яким посилом це робите і які почуття вкладаєте.. 

Нехай наступний рік принесе вам лише позитивні емоції!



Предыдущая запись Следующая запись