Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Сережки з колекції Stella Di Mare, що підкорюють серця

Прикраси з перлами прикрашають вуха королев, перших леді та зірок кіно. Здається, перли в моді повсякчас, вони завжди доречні і виглядають привабливо. Надихнувшись темою моря, його жителями та красою перлів, ми створили колекцію Stella Di Mare, що в перекладі означає - морська зірка.


Важко уявити ніжний образ без сережок. Це прикраси, які доречні майже у 90% випадків, вони придають елегантності та додають впевненості, адже підкреслюють красу дівчини. Сережки з колекції  Stella Di Mare мають неабияку різновидність, що дозволяє підібрати собі прикрасу на будь-який випадок.


Наприклад, якщо ви обираєте сережки для повсякденного використання, то, перш за все, вони повинні бути зручними. Сережки-пусети з однією перлиною будуть виглядати дуже естетично, адже буде здаватися, що ви одягнули перлину на вухо. Яскравішим варіантом можуть стати сережки середньої довжини у вигляді завитка з кубічним цирконієм та перлиною на кінці сережки. Вони легкі та зручні, проте виглядають красиво і водночас неперевершено.


Якщо обираєте сережки на більш урочисті події, то тут підійдуть масивні сережки із золота, сережки-трансформери з перлами або ж ніжні сережки у вигляді квіткових листочків з перлами незвичайної форми. Доречно такі прикраси виглядатимуть у поєднанні із вечірніми сукнями.


У колекції  Stella Di Mare ви знайдете найсміливіші варіації сережок, що уособлюють в собі красу нашого світу, та, безпосередньо, будуть підкреслювати красу володарок. Від таких прикрас неможливо відірвати поглядів.

Предыдущая запись Следующая запись