Інтерент-магазин:
Графік роботи:
пн-пт з 9:00 до 21:00
сб-нд з 9:00 до 21:00
Хочу

Чим сережки пусети, відрізняються від гвоздиків?

Щодо походження назви "пусети" існує багато припущень. Дехто пов'язує це поняття з героїнею дитячої казки Дюймовочка (Poucette французькою) або зі словом «puces», що означає щось маленьке..

Але більш вірогідним є варіант "poussettes belges" – це замок, який використовують в ювелірній справі. Він представляє собою стрижень, де на передньому кінці знаходиться прикраса, а на іншому фіксатор у вигляді метелику. Саме такий тип кріплення мають пусети.

Види застібок:

Якщо ви вирішили купити жіночі золоті сережки пусети, то під час вибору зверніть увагу не лише на дизайн, якість металу та каміння, а й на тип застібки. Існує два варіанти:

  • З простим затискачем у вигляді метелика – він не викликає ніяких складнощів під час одягання сережки і підходить на будь-яку товщину мочки вуха. Однак, в таких моделях штіфти, що продівають в вухо, зазвичай є подовженими, а тому можуть викликати певний дискомфорт. Прикраси з подібними застібками краще на ніч знімати, а під час носіння варто бути обережними, щоб не загубити фіксатор, а з ним і прикрасу;

  • З гвинтовою різьбою – вважається більш надійним варіантом застібки, який раніше використовували лише у дорогих прикрасах із золота та з діамантами. Такі сережки пусети золото мають фіксатор, що накручується на штіфт. Під час одягання затискач необхідно тримати рівно, інакше буде важко застібнути прикрасу.

З чим і як носити пусети?

Сережки пусети – по-справжньому універсальні прикраси. Вони пасують не лише жінкам, багато чоловіків теж полюбляють їх носити, наприклад, Джонні Депп або Кріштіано Роналду. Таку прикрасу можна носити у будь-якому віці і поєднувати з різним одягом: повсякденним, діловим костюмом, вечірнім образом тощо. Звісно дизайн сережки може бути різний. Класичні пусети з невеличким блискучим камінчиком (куб.цирконієм) – найбільш популярні.

Їх можна носити будь-де і будь з чим. Пусети з діамантами або перлами підходять до навіть до кежуал або спорт-стайлу, а варіанти з кольоровим камінням треба добирати в залежності від кольору очей або волосся. Наприклад, пусети с топазом чи будь-яким іншим блакитним, фіолетовим або рожевим камінням ідеально личитимуть сірооким блондинкам, прикраси зі смарагдом або зеленуватими камінцями – карооким брюнеткам, сережки-гвоздики з гранатом чи рубіном – прикраси для шатенок.

В нашому магазині DIADEMA ви знайдете великий асортимент якісних прикрас, в тому числі і золоті пусети, які неодмінно вам пасуватимуть.

Предыдущая запись Следующая запись